Koningin voor een dag

Een week na De dag van het Evenement ben ik uitgeroepen tot socialmediakoninging van #DVHE. Laat ik voorop stellen dat ik trots en vereerd ben met de prijs. In zekere zin een vorm van applaus. Ik heb op het moment dat ik dit schrijf nog geen idee wat het VIP-arrangement inhoudt en dat vind ik ook niet spannend. Koningin voor één dag is al een kroon op mijn werk. Uiteraard ben ik wel nieuwsgierig. Ik zal te zijner tijd via social media laten weten wat mij ten deel is gevallen.

Helaas maakte de organisatie toch een paar foutjes. In een PM vroegen ze om mijn mailadres. Dát had niet gehoeven, want daarmee had ik me aangemeld en was ook mijn bevestiging gekomen. En heel jammer in de tweet die volgde werd mijn naam verkeerd gespeld. Vervolgens werd die gerectificeerd. Echter, nu stond er een taalfout.                                IMG_6087 IMG_6094

De dame van Twitter zei het tijdens het bewuste congres “its all bout the details”. En zo is het. Uiteraard moet je de grote lijnen weten; doelstelling, doelgroep en thema. Maar je maakt jezelf minder geloofwaardig zodra je namen verkeerd spelt en taalfouten maakt. Ik zie het op diverse social media, maar vooral op Twitter nog te te veel. Taalfouten zijn, zeker in een zakelijke omgeving, niet goed voor je imago.

Mijn advies is: maak gebruik van een goed CRM-systeem en het 4-ogenprincipe.

Dit was mijn laatste blog voor 2014. Ik ga genieten van een paar gezellige dagen met vrienden. Ik wens jullie een geweldig 2015 met veel applaus!

Linkedin iconfacebook iconpinterest icontwitter iconAfbeeldingsresultaat voor instagram icoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s