Oneindig

Gisteravond was ik in de bevoorrechte positie om Gooische Vrouwen 2 daags na de officiële première te zien. Het is een film met veel lach en weinig traan en het is een aanrader voor zowel vrouwen als voor mannen. De film gaat over vriendschap, liefde en trouw en speelt ook nog eens voor een deel in mijn favoriete skigebied af. Ik heb genoten. Thuisgekomen liep ik nog een laatste rondje met grote vriend Buck en dacht nog even over de film na. Ik realiseerde me dat vriendschap, liefde en trouw zowel zakelijk als privé oneindig belangrijk voor mij zijn.

Vriendschap

Zoals in mijn vorig blog beschreven, is een goede band met je leverancier een must. En waar zou ik zijn zonder mijn vrienden. Die mij kennen en accepteren zoals ik ben. Zij zijn er in goede en in slechte tijden voor mij en ik voor hen. En ook een goede leverancier zal, ook als het even moeilijk gaat, er voor je zijn. Omdat hij weet dat zodra de tijden zich keren jij er weer voor hem bent.

Liefde

De liefde voor mijn vak gaat ver. Voor een enkeling soms té ver. De grens tussen privé en werk is er vaak niet of ik ga er net iets over heen. Dan gaat werk vóór privé. De liefde moet wél van 2 kanten komen. Maar aangezien ik het té privé vind om daar over uit te wijden, laat ik het daarbij. I learned my lessons.

Trouw

Ik ben zo trouw als de spreekwoordelijke hond. Loyaliteit staat hoog in mijn vaandel. Zowel richting mijn partners (ja het was er meer dan één), vrienden, opdrachtgevers als leveranciers. Heeft met wederzijds respect te maken. Mijn lijfspreuk: “Zeg wat je doet en doe wat je zegt” doe ik al jaren eer aan. Communiceren is daarbij de sleutel. Kop in t zand steken is geen optie. Is iets niet duidelijk dan vraag je door.

kopinzand

Ik wens je veel kijkplezier bij Gooische Vrouwen 2! Want ik weet zeker dat de 1,9 miljoen bezoekers van de eerste film overtroffen wordt. En dat is knap bij een sequel.

Linkedin iconfacebook iconpinterest icontwitter icon 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s