Mirjam Lederwerg Applaus Marketeer

ervaringen uit het verleden geven garantie voor de toekomst

Juli 2019

Gastvrijheid op evenementen? Dat doe je zo!

‘Slechte ober he…’ Zet een Nederlander in een bar of restaurant en we vinden allemaal wat van de gastvrijheid, de hospitality. Het schijnt dat we niet bovenaan staan in Europa, maar zo slecht is het allemaal niet hoor, of je moet het prettig vinden dat een ober die de andere kant op kijkt het voorafje en het toetje al bij het hoofdgerecht op je tafel kwakt tijdens de vakantie…Maar hoe zit het eigenlijk op evenementen? Daar is op een eenvoudige wijze een wereld te winnen.
Lees het hele artikel op: https://bit.ly/30KG0Fx

________________________________________

trend

Trendrapport voor de evenementenbranche 2019

In dit exclusieve rapport heeft Eventbrite de meest opvallende trends en uitdagingen van 2018, en kansen voor 2019, uitgewerkt. Wereldwijd hebben zij onder 4476 eventprofessionals onderzoek gedaan en in dit rapport staan de resultaten die voortkomen uit data van meer dan 300 Nederlandse en Belgische eventprofessionals. Deze professionals werken voor verschillende type organisaties (PCO’s, start-ups, grote commerciële bedrijven, non profit organisaties, locaties, etc) en organiseren allerlei evenementen: van congressen en netwerkbijeenkomsten, tot concerten, festivals, DIY-workshops, fitness evenementen en meer.

De resultaten uit dit onderzoek geven een helder beeld van de evenementenbranche in 2018, en voorzien  van benchmarks die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld het budgetplan,  de teamorganisatie en marketingstrategie voor de komende jaren.

Dit rapport is voor…

lees verder op: https://bit.ly/2SYsrBQ

_________________________________________________________________________________

6 tips voor evenementorganisatoren die Facebook Live willen gebruiken

Je staat backstage voordat de show begint en je ziet je headliner band de laatste voorbereidingen doen. Je denkt: “dit is een Facebook Live-moment”. Je haalt je telefoon tevoorschijn, opent je Facebook-app en klikt op ‘Live gaan’.

 

Lees het hele artikel op: https://bit.ly/32AKUGA

____________________________________________________________________________________________

Recent onderzoek bij 1.100 deelnemers, heeft aangetoond wat volgens hen de belangrijkste ingrediënten voor een succesvol evenement zijn:

%d bloggers liken dit: