Authentieke precisie

Een Zwitsers zakmes is er niets bij…. en ik ben er trots op

Hieronder lees je de ervaringen van opdrachtgevers, deelnemers, collega’s en leveranciers

Patrick van den Akker

Partner at Improvers

19 december 2018, Patrick was een klant van Mirjam

Mirjam heeft voor ons bedrijf een 3-daagse trip naar IJsland georganiseerd voor een groep van 60 personen. Dit was niet de eerste trip die zij heeft begeleid en zal zeer zeker niet de laatste zijn. Mirjam is een echte professional met een warme persoonlijke benadering.

Vanaf het ontvangen van het programma tot aan de vluchten naar huis was alles tot in de puntjes geregeld. Mirjam heeft een uitzonderlijk hoog niveau van plannen en is altijd flexibel en voorbereid op ieder scenario.
Op de laatste dag van onze reis kregen onze 1e en 2e bus pech, maar heeft Mirjam er voor gezorgd dat wij binnen 15 minuten de reis konden voortzetten.

Tijdens het reizen met de groep van 60 personen waren er een aantal momenten dat het geduld en management van Mirjam op de proef zijn gesteld. Juist tijdens deze momenten laat zij haar professionaliteit en people-management zien.

Alles is vooraf door Mirjam geregeld en kwam overeen met de wensen vanuit de organisatie. Het is duidelijk dat Mirjam ervoor zorgt dat elk individu met plezier aan de reis begint en met een nog beter gevoel naar huis gaat. Het zit hem in de details en dat kwam tijdens de reis naar IJsland in heel veel dingen terug.

Ik ben Mirjam dankbaar voor een fantastische 3-daagse trip naar IJsland en kijk enorm uit naar de trips die komen gaan!

ardburgers

Ard Burgers

Partner Debt & Capital Advisory at PwC

15 oktober 2018, Ard was een klant van Mirjam

Mirjam heeft de organisatie van mijn 50ste verjaardagsfeest ter hand genomen. Het feest was een enorm succes.

Van locatie tot en met het thema, van DJ, eten & drinken tot en met de aftermovie. Alles was tot in de puntjes voorbesproken, uitonderhandeld en in de praktijk gebracht waardoor ons niets anders restte dan te genieten van het feest en de gasten…..top gedaan dus en een echte aanrader voor iedereen die een feest of event wil organiseren en er zelf ook van wil genieten.

Otto donkers

IBM Analytics Channel Sales Exec Manager / IBM Software Group

5 oktober 2018, Otto was een klant van Mirjam

Heeeeeeel erg bedankt voor het organiseren van de fantastische boottocht en de Opera zanger. Het was in één woord GEWELDIG! De gasten en wij hebben er echt van genoten! De operazanger was een gouden greep (Mirjam handtekening 🙂 ). Er waren meerdere gasten ontroerd door de liederen (waaronder ondergetekenden!). Zoals altijd heb je ook dit weer perfect georganiseerd Mijram. Je doorzettingsvermogen en enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat we een perfecte dag hebben gehad. DANK JE WEL!

mandyberding

Mandy Berding

Managing Director bij OCEANDIVA

11 mei 2017, Mirjam was een klant van Mandy

Zeer prettig samengewerkt met Mirjam! Ze leeft zich goed in in de wensen & verwachtingen van de klant en is in staat deze ook weer helder door te vertalen met open en duidelijke communicatie. We hopen in de toekomst weer met Mirjam te mogen samenwerken.

joepvanbeurden

Joep van Beurden

CEO at Kendrion N.V.

21 september 2015, Joep was een klant van Mirjam

Mirjam has done a great job, conceiving, planning and organizing a 2 day meeting for CSRs Executive Team in Amsterdam. She showed us the city and made sure we had a lot of fun doing it. And all done with great professionalism and in good humor.

I recommend Mirjam warmly.

ellencrombag

Ellen Crombag

Management Assistant at VDL Nedcar

2 april 2015,

Mirjam is een topper in haar vak!
Zij verstaat de kunst om van een event een gebeurtenis te maken die niemand zal vergeten. Met de nodige passie en gedrevenheid organiseert zij van A t/m Z. Mirjam denkt werkelijk aan alles, heeft de touwtjes volledig in handen en niets ontgaat haar!
Met haar oog voor elk detail neemt zij alle zorgen van de opdrachtgever uit handen en haar stijl, charme en gastvrijheid zorgen ervoor dat elke gast zich welkom voelt.
Het is heel plezierig om met deze geweldige vakvrouw te werken en ik kan Mirjam dan ook van harte iedereen aanbevelen!

paulbeelen

Paul Beelen

Trainer/Coach/Insights Discovery/Practitione

Bij Mirjam is het “eindproduct” geen verrassing! Altijd kwaliteit, altijd net even iets anders!

charlesgroenhuijsen

Charles GROENHUIJSEN

Writer, public speaker, moderator, TV-commentator

20 april 2014, Mirjam heeft met Charles samengewerkt

Mirjam is een topprof als het gaat om het organiseren van grote en kleine events:
Gevoel voor detail,
klant altijd voorop
en een fijne neus voor een boeiend draaiboek waarin vorm en inhoud naadloos samenvloeien.

Chapeau voor Mirjam!

bastiaanbraams

Bastiaan Braams

Experienced executive with extensive global experience in marketing, business development and business transformation

14 oktober 2014, Bastiaan was de leidinggevende van Mirjam

Mirjam is een bijzonder complete event marketeer, in staat om de totale event strategie op te stellen en/of te begeleiden. Van doelstelling tot realisatie, van CRM tot verbeterplan. En met haar jarenlange ervaring als top event manager heeft ze bewezen passie voor de klant en oog voor planning, organisatie maar bovenal detail! En deze organisatorische talenten combineert ze ook nog eens met een hoog niveau aan gastvrouwschap. Bij haar voelt iedere klant zich bijzonder!

wendyopstal

Wendy Opstal

Eventmarketeer ABN AMRO MeesPierson | Eventmangement | Hospitality | ABN AMRO

8 september 2013

Mirjam is een zeer ervaren eventmanager met een scherp oog voor detail. Met haar kennis, ervaring, enthousiasme en humor gaat ze voor het perfecte eindresultaat. Haar daadkracht en drive bewonder ik zeer. Ik vind het werken met Mirjam dan ook een feestje!

jolandaveltman

Jolanda Veltman

Investment Specialist

9 december 2013, Jolanda heeft met Mirjam samengewerkt

Mirjam is een van de beste project en event managers waar ik ooit mee gewerkt heb Niet alleen de grote lijnen maar ook alle details heeft ze onder controle. Ze communiceert duidelijk en heeft een groot gevoel voor humor. De klant staat altijd centraal en ze is zeer betrokken en charmant in haar omgang met hen.
Als Mirjam een project of een event organiseert, weet je dat het goed is.

handejong

Han de Jong

Chief Economist, ABN AMRO Bank

12 oktober 2013, Han heeft met Mirjam samengewerkt

Jarenlang heb ik kunnen profiteren van de kwaliteiten van Mirjam als event manager. In mijn rol als Chief Economist mag ik veelvuldig groepen klanten toespreken. Dat is leuk, maar alleen maar als alles vlekkeloos georganiseerd is. Daar zorgde Mirjam altijd voor. Ze wist precies hoe ik het graag hebben wilde en ze zorgde er bovendien voor dat deze bijeenkomsten buitengewoon professioneel georganiseerd werden. Ze is echt een KANJER!

Paulienstuurop

Paulien Stuurop CMC

Change Consultant | Facilitator | Teamcoach | Leiderschapscoach: 06-51273902

7 augustus 2013, Paulien heeft met Mirjam samengewerkt

Mirjam is een zeer betrokken event- en projectmanager. Houdt de grote lijnen in de gaten maar mist ook geen detail. Evenementen door Mirjam georganiseerd zijn tot in de puntjes verzorgd, ze laat niets aan het toeval over en zorgt voor een complete administratie en database. Ze communiceert helder met de leveranciers en onderhoudt goede relaties met alle stakeholders. Ook met de bezoekers en/of sprekers (van hoog niveau) van de events weet ze een warme relatie aan te knopen. Kortom, Mirjam is een organisator die ik iedereen van harte aanbeveel.

Coenlaugeman

Coen/Coenraad/J.P. Laugeman

Mirjam Lederwerg is an outstanding Corporate Event Manager, Event Marketeer & professional. I worked with Mirjam at ABN AMRO Private Banking. Her energy, dedication and expertise is infinite. She acts quickly, accurately and – always – professionally. She is incredibly talented in contacts – hospitality is her middle name – and her organizational skills are limitless

All events, but particularly these in the high end of the market are ‘nuts to her’. Her accomplishments in all these years at ABN AMRO Bank are innumerable. Keywords and USP’s of Mirjam’s work as an corporate event manager are: Stylish, Creative, Professional, Appropriate and – financially – within budget! Because of her experience, her dedication and professionalism she knóws what goes on in the field of events.

Not only is Mirjam proactive and energetic, her openness, transparency and her great ability to organize very well make her a good ‘personal organizer’ or executor of administration. All this makes Mirjam a skillful and dedicated talented professional. As a person she is loyal, a hard worker, she has a great sense of humor (colleagues of ABN AMRO Bank Headquarters ánd beyond, will affirm this). Mirjam is a great person to work and to do business with.

jacosmit

Jaco Smit

Tinybots, de makers van Tessa, het zorgrobotje dat structuur brengt in de dag van mensen met een cognitieve beperking.

7 mei 2013, Mirjam heeft met Jaco samengewerkt

If you need to get things done in an accurate, professional and timely matter…. Call Mirjam. She always astonishes me with her creativity, energy, knowledge, customer orientation and dedication to the job. Things that “a normal person” would say it cannot be done, she will get it done. The combination of her skills and her relentless optimism and sense of humour, set her apart from the crowd. Don’t hesitate….just contact her.

roelofhemmen

Roelof Hemmen

Dagvoorzitter/moderator bij Roelof Hemmen Presentaties

29 december 2011, Roelof heeft met Mirjam samengewerkt

“Mirjam is een creatieve en nauwgezette eventmanager, ze mist geen detail, en blijft ook het grote geheel zien. Ze blijft zich vernieuwen. En ze is een hele leuke vrouw! Het is een plezier met haar te werken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s