Augustus 2020 corona is nog steeds onder ons

Zeer interessant artikel en ik hoop met heel mijn hart dat we er volgend jaar weer “gewoon” zijn

The Event Industry’s Recovery Timeline Is Changing: What You Need to Know
BY JULIUS SOLARIS
AUGUST 24, 2020

The Event industry has entered a new phase of its recovery from the devastation brought on by the Covid-19 pandemic. While uncertainty remains, there are positive signs that rebuilding can start. 

Lees het hele artikel hier: https://bit.ly/31rkRDx

_________________________________________________________________________________

Voor iedereen die het overzicht kwijt is:

De draad kwijt? Dit zegt de overheid nu over maatregelen bij evenementen

Het is bijna ondoenlijk: alle wet- en regelgeving blijven volgen in een pandemie waar niemand een spoorboekje van heeft. EvenementOrganiseren.nl vond op Rijksoverheid.nl de samenvatting voor evenementen na 1 juli, waarbij 1,5 meter afstand in alle gevallen de norm is:

Lees het hele artikel hier: https://bit.ly/33YmWIH

_________________________________________________________________________________

Online evenement organiseren? 6 gouden tips

Bij punten 1 en 3 wil ik toevoegen dat dit ALTIJD het uitgangspunt is. Zowel off- als on-line! Wat is je doelstelling? Wat wil je bereiken?

Ga er maar aan staan: opeens moet jouw evenement online of in hybride vorm dezelfde impact creëren als het evenement dat eigenlijk gepland stond. Lastig, anders maar zeker niet onmogelijk. Kinly, een eventbedrijf gespecialiseerd in eventtechniek en alle vormen van videoconferencing, heeft al jaren ervaring met online en deelt 6 gouden tips als basis voor jouw online beleving. ‘Van streaming naar online experience.’

Lees hier het hele artikel: https://bit.ly/3fsKCHl

______________________________________________________________________________

Handig! Checklist voor goede hygiëne

Opeens heb je tijdens het organiseren van jouw evenement te maken met protocollen, triage, scherpe crowd control en hygiëne. Als het om dat laatste gaat, mogen de hygiënische maatregelen niet te steriel zijn. Laat het onderdeel zijn van je evenement, ipv een vervelende bijkomstigheid. Maar wat je ook doet, het moet goed zijn. Daarom hier de checklist voor jouw volgende hygiënische event.

Lees hier het hele artikel: https://bit.ly/318U25w