Groentje

Wie kent ze niet, die groene menthol snoepjes? Meestal neem je ze pas als je erg verkouden bent en weinig lucht binnenkrijgt. Ik heb ze na mijn laatste flinke verkoudheid weer herontdekt. Je hebt ze in verschillende smaken van licht tot erg scherp, van zacht tot hard. Mijn voorkeur gaat uit naar die harde platte van Redband (als je voor pret bent). Ik ben zo wie zo van de muntsmaak. Ben ook zot op de mentholkruisdropjes, de harde van Venco niet de zachte variant wel te verstaan. Verse muntthee staat naast me terwijl ik dit schrijf. Ik hou nu eenmaal van fris.

Niet sexy

En fris en fruitig ben ik zelf ook, ook al staat er in mijn paspoort dat ik uit de vorige eeuw stam. Maar, ik ben allesbehalve een groentje. En zeker niet in mijn eigen vakgebied. Evenementen in alle vormen en smaken heb ik gecreëerd, georganiseerd en uiteraard ook geanalyseerd. Een goede feedback naar opdrachtgevers over gebruikt budget, aantallen shows en no-shows, afmeldingen, reacties van gasten, enz. is essentieel. Ook het gebruik van een goed CRM-systeem helpt bij het inzichtelijk maken van cijfers. Is wellicht niet het meest sexy-onderdeel van het vak, maar geeft aan alle betrokkenen (van Sales tot Managers) inzicht.

Linkedin iconfacebook iconpinterest icontwitter icon 

3 gedachten over “Groentje

  1. Pingback: Een goed gesprek | Mirjam Lederwerg Eventplanner

  2. Pingback: To tweet or not to tweet.. | Mirjam Lederwerg Applaus Marketeer

  3. Pingback: Van best practices naar bad practices | Mirjam Lederwerg Applaus Marketeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s