What’s in a name?

Ik kreeg steeds vaker vragen/opmerkingen over de toevoeging bij mijn naam: “eventplanner”. Zelf ben ik nooit heel blij met die toevoeging geweest, omdat ik vind dat die de lading niet dekt. Maar bij gebrek aan inspiratie heb ik dat er van gemaakt. Ik zit inderdaad niet voor een groot planbord met een stofjas aan en een potlood achter mijn oor met kleine gekleurde kaartjes heen en weer te schuiven.

stofjasDus nadenken over een betere toevoeging. Eventmarketeer zou logisch kunnen zijn, maar ik wil niet alleen maar aan events gekoppeld worden. Contentmarketeer is tegenwoordig hip & trendy, maar vind ik ook te generaliserend. En om mezelf Chief Event Officer te noemen als éénpitter gaat me net een stap te ver. Mijn blogpartner in crime had op mijn eerdere blog al suggesties gegeven voor een nieuwe titel voor de Dag van het evenement en voila ik had dé oplossing!

Applaus Marketeer

Een titel die mij past als een (stof)jas. Bij alles wat ik zakelijk doe, wil ik applaus genereren. Ik wil mensen een fantastische ervaring laten beleven of hen gewoon emotioneren. En dan ook nog het liefst met iets wat zij nog niet eerder op die manier hebben meegemaakt. Of met iets wat hun verwachtingen ver te boven gaat. En een hele goede meetlat hiervoor is applaus.

Let’s make some noise!

Want het ene applaus is het andere niet. Het heeft niet alleen met de duur te maken, maar vooral met de intensiteit. Hoe intenser, hoe heftiger de vibes die er vanaf spatten. En eigenlijk is dat voor mij het ultieme bewijs of ik in mijn missie geslaagd ben. Of de plank juist volledig heb misgeslagen. Vandaar mijn nieuwe jobtitel: Applaus Marketeer. Een keer aangenaam kennismaken?

Overigens als je van tekstuele hoogstandjes houdt en meer wilt weten over contentmarketing, lees dan vooral de blogs van mijn blogpartner 2Blink. Over inspiratie gesproken!

.

Linkedin iconfacebook iconpinterest icontwitter icon 

4 gedachten over “What’s in a name?

  1. Pingback: Moments of fame | Mirjam Lederwerg Applaus Marketeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s