Een historische dag..

We schrijven woensdag 22 oktober 2014. Voor de één een gewone werkdag, voor de ander een dag om met de kids door te brengen vanwege de herfstvakantie, maar voor mij géén gewone woensdag. Ik lanceer mijn eigen website! En niet gemaakt door een high tech bedrijf, maar door ondergetekende zelf. Toegegeven, enige steun- en zuchtwerk is hieraan vooraf gegaan, maar gelukkig had ik een partner in crime die me inspireerde om door te gaan.

En een dergelijke actie verdient een pluim.. En omdat ik vind dat niemand anders dan ikzelf die pluim kan geven, bij deze!

pluim

Een mooie paarse pluim. Die past bij mijn logo. Dát dan weer wel.

Linkedin iconfacebook iconpinterest icontwitter icon

 

2 gedachten over “Een historische dag..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s