Juli 2020 het coronatijdperk wordt minder streng

Er is door Eventplatform een protocol voor evenementen gemaakt

Checklist: zo kan je bedrijf weer open – door KvK – De Coronakrant ...

Download het protocol hier: https://bit.ly/2BpjLxO

_________________________________________________________________________________

Er kan steeds meer. In dit artikel al een aantal voorbeelden van events die in juli met in achtnemen 1,5 meter zijn georganiseerd

Voorbeeld evenementen: Veel mogelijk op 1,5 meter

Of de verdienmodellen gebaseerd op hoe het was, nu nog mogelijk zijn met 1,5 meter afstand tussen de bezoekers? Dat zal moeten blijken, maar vanaf 1 juli is er echt weer veel mogelijk. Een aantal organisaties, bedrijven en merken pakte onmiddellijk de verruiming aan om hun sterkste middel in de marketing- en communicatiemix weer in te zetten. En dat is ons allerplicht!

Lees het hele artikel hier: https://bit.ly/30eIttb

__________________________________________________________________________

Uitbreiding van checklist is nodig. Hygiëne en evenementen: de maatregelen en het aanbod naast elkaar

ronavirus zorgt voor een nieuw onderwerp op de evenementenchecklist: hygiëne. Wat is er te krijgen? Wat is er mogelijk? En waar moet ik aandenken.

In deze tijden belangrijker dan ooit: hygiëne op evenementen. EventBranche.nl ging in gesprek met een aantal partijen die kunnen ondersteunen in het zorgen voor een ‘veilig’ evenement. Met een veilig evenement doelen wij op een event waarbij de riscio’s van het verspreiden van bacteriën en ziektekiemen tot een minimum beperkt kan worden. Deze producten/diensten en een aantal interessante tips bundelde EventBranche.nl in een online magazine: Hygiëne en evenementen.Dit online magazine geeft een overzicht van aanbod voor optimale hygiëne op jeen event, van desinfectiezuilen, hygiënische relatiegeschenken tot (gepersonaliseerde) mondkapjes.

Lees hier het hele artikel: https://bit.ly/2DjxXZF

_________________________________________________________________________________

juichende-mensen – GPShorlogeKids

Events vanaf 1 juli: Dit zijn de richtlijnen

CORONA NEWSDaniel Verheij – 29 juni 2020 

Wat een fijn nieuws: vanaf 1 juli is het maximale aantal bezoekers op evenementen van tafel! Daarmee is een belangrijke eerste stap naar het hosten van volwaardige events gemaakt. Wij zetten de nieuwe mogelijkheden die deze richtlijnen bieden nog even op een rij.

Lees het hele artikel hier: https://bit.ly/2AjgQ9m