Mir wie?

 

En zo zit je dan aan de keukentafel en schrijf je over jezelf! Aangezien ik uniek ben en een unieke naam heb, is mijn pagina gelijk global (.com). Nooit klein denken als het groot kan!

Ik kijk terug op een rijke loopbaan. Van 2001 tot en met 2013 was ik bij ABN AMRO MeesPierson – het private banking onderdeel van ABN AMRO – verantwoordelijk voor alle evenementen en sponsorprojecten voor relaties, directieleden en medewerkers. Gedurende deze periode heb ik het evenementen- en sponsorbeleid van ABN AMRO MeesPierson ontwikkeld en geïmplementeerd. Bij mijn afscheid kreeg ik een prachtig boekwerk met testimonials waarbij collega’s en leveranciers hun indruk schreven over hun samenwerking met mij genaamd:    In any event

Blader hem eens door. Je krijgt meteen een goede indruk van me.

Belangrijk onderdeel van deze functie was stakeholders van inhoudelijk advies te voorzien. En ik gaf op een motiverende manier leiding aan een team van 5 enthousiastelingen. Hierbij zag ik toe op hun redactionele kwaliteiten, coördineerde de werkzaamheden en ik bewaakte de uitgangspunten van de organisatie. Overtuigen is my middle name en bij twijfel haal ik niet in.

Sinds 2007 ben ik op freelance-basis ook werkzaam voor andere partijen. Met mijn commerciële instelling en gevoel voor detail ben ik een professionele gesprekspartner met inlevingsvermogen. Ik ben zeer goed in staat om in de huid van de relatie te kruipen en zorg voor een perfect advies met de daarbij horende communicatie-uitingen. Ik zie het als een belangrijk onderdeel van mijn werk om steeds weer nieuwe mogelijkheden te zien en toe te passen. Dit leidt elke keer weer tot een uitgekiende multimediale mix. Ik sluit elk project met een grondige evaluatie af.

Met diverse partijen samenwerken, met elkaar iets moois tot stand brengen, deadlines halen, resultaten boeken, maar ook plezier beleven: dat zijn zaken die mij voldoening en energie geven. De mensen waarmee ik werk omschrijven mij als een zeer betrokken, energieke, ondernemende, resultaatgerichte teamplayer en onderhandelaar. Ik houd van veel afwisseling in mijn werk en blijf mijzelf ontwikkelen. Ik zet mij in om mezelf, maar ook de verwachtingen van anderen steeds te overtreffen. Oprechte aandacht en creativiteit spelen hierbij een belangrijke rol. Van concept tot uitvoering. Van nazorg tot evaluatie.

In de vorige eeuw heb ik een aantal jaren als entertainer/organisator in Griekenland en Italië gewerkt en kan met recht zeggen dat ik naast vloeiend Nederlands (met zowel de harde als de zachte g) een aardig woordje Engels, Frans, Duits en Italiaans spreek. Zoals de Italianen dat zo mooi zeggen: “mi faccio capire”.

En er is nog meer over mij te vertellen. Zo vind ik het heerlijk om met de hond (voorheen Buck) naar het strand te gaan. Buck is helaas in mei 2019 veel te jong overleden en na veel overwegingen is er toch weer een golden retriever in mijn leven. Dus maak kennis met mijn grote vrienden Buck en Joop. En de bovenstaande foto is gemaakt tijdens een van de evenementen in het buitenland. 

En waarom ik mezelf Applaus Marketeer noem lees je hier!

IMG_4718 

Een gedachte over “Mir wie?

  1. Pingback: Je leverancier is je BFF! | Mirjam Lederwerg Applaus Marketeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s