Back to school!

Binnenkort is het zo ver. Dan ga ik terug naar de schoolbanken. Maar dit keer niet als student, maar als gastdocent. Hoe leuk is dat! Ik ga 1e, 2e én 3e jaars MBO-studenten onderwijzen in eventmarketing of, zoals ik het zelf noem, applausmarketing. Ervaringen uit het verleden geven namelijk garantie voor de toekomst! En wel bij de Event Academie waar leerlingen ook praktijkervaring opdoen binnen het onderwijsleerbedrijf Eventlab. De les heet: Eventlab, beroepspraktijkvorming.

Via linkedin werd ik vorige maand door een docente die mij les heeft gegeven getipt. Zo kwam ik in contact met Jenny die bij de Event Academie lesgeeft en op zoek was naar gastdocenten. We hadden een leuk gesprek en we waren allebei enorm enthousiast. Vier uurtjes per week. Onbezoldigd. Een soort vrijwilligerswerk. En ook ik ga hier veel leren. Ben enorm benieuwd of ik de 16 t/m 19-jarigen nóg enthousiaster voor dit leuke vak kan krijgen. Hen tips & tricks kan geven. Ík vind het in ieder geval enorm spannend.

Kan deze oude rot in het vak een nieuwe generatie motiveren? Kan ik hen overtuigen van het feit dat de klant altijd koning is? Je knuffelt met je klant (spreekwoordelijk dan). Immers, de klant betaalt je salaris. Kan ik hen overtuigen dat je altijd dressed for the occasion moet zijn? Ik weet in ieder geval dat ik voor deze gelegenheid mijn geringe lengte ga verbloemen door prachtige HielZ aan te doen. Die 12 cm extra kan ik goed gebruiken. Ik moet de eerste keer toch een onuitwisbare indruk achterlaten niet waar?

In mijn volgende blog vertel ik over mijn ervaringen. Wie weet wordt lesgeven mijn nieuwe roeping..

Linkedin iconfacebook iconpinterest icontwitter icon 

5 gedachten over “Back to school!

  1. Pingback: Er moet meer geknuffeld worden | Mirjam Lederwerg Applaus Marketeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s