September 2020, maatregelen rondom corona worden aangescherpt

Alle maatregelen nog eens overzichtelijk op een rijtje:

EventBranche.nl bundelt gedurende de gehele COVID19 periode alle afgekondigde maatregelen en richtlijnen. Ook nu weer na de persconferentie van 28 september. Wat zijn de belangrijkste uitkomsten? UPDATE: een eerste conclusie uit de nieuwe regels was: 4 of meer collega’s is een gezelschap dus intern geen events, maar er is wel een uitzondering voor bezoekers van een congres…

Lees het hele artikel hier: https://bit.ly/30nEUl1

_____________________________________________________________________________

Op 28 september werden de eerder deze maand aangekondigde maatregelen nog verder aangescherpt. De kers op de taart wordt kleiner en kleiner….

Dit is wat je moet weten over de laatste coronamaatregelen voor samenkomsten

UPDATE 30/9 (10.34 uur): Tijdens de persconferentie van maandag 28 september zijn opnieuw strengere coronamaatregelen aangekondigd die de komende drie weken gelden (tot 20 oktober). Hoewel direct na deze persconferentie een website is gelanceerd met een overzicht van alle maatregelen en uitzonderingen, bestaat er nog veel onduidelijkheid over de precieze gevolgen hiervan voor de evenementenbranche. Update: de noodverordening is inmiddels gepubliceerd en het Eventplatform heeft de meest belangrijke maatregelen en uitzonderingen hieruit gehaald.

Lees hier het hele artikel: https://bit.ly/33fDLOn

________________________________________________________________________________

Helaas zijn de coronamaatregelen t.a.v. de evenementenbranche voor een aantal regio’s weer aangescherpt.

Hieronder volgende nieuwe richtlijnen

Tijdens de persconferentie van vrijdag 18 september werden nieuwe, strengere coronamaatregelen aangekondigd. Eén hiervan is het verbod (binnen enkele regio’s) op samenkomsten met gezelschappen van meer dan 50 personen. Maar let op: voor zakelijke bijeenkomsten heeft dit veel minder gevolgen dan je na het horen van de persconferentie zou denken. Met dank aan advocaat Jan de Wrede de belangrijkste gevolgen van de maatregelen voor zakelijke bijeenkomsten op een rij.

Lees hier het hele artikel: https://bit.ly/3kG4HN7