Beeldmateriaal 2019

Eind december een feest bij de Supperclub in Amsterdam voor 150 personen georganiseerd

 

Medio december voor een groep van 45 personen een reis naar London georganiseerd en begeleid. Het was een programma met meer dan alleen christmas shopping. Geniet van de beelden.

 

Mijn grootste klant Improvers heeft een mooie compilatie gemaakt van de events die ik voor hen tussen 2016 en 2019 heb georganiseerd. En.. er  staan nog meer mooie events voor hen op de agenda. Maar geniet eerst maar eens van deze prachtige compilatie #trots

 

In juli was er een sportieve zaterdag met aansluitend een barbecue en feest. Het weer was niet heel zonnig, de sfeer daarentegen wel.

 

Juni reismaand! Met 44 salestijgers een lang weekend naar Israël geweest.  Van bezoek aan Yad Vashem (holocaustmuseum) tot workshop Krav Maga en van bezoek aan de klaagmuur tot aan rijden met razor cars door de Negev-woestijn en relaxen aan de Dode Zee (incl. modderbad). En ook dit keer fantastische restaurants bezocht.

 

Begin juni voor de fine fleur van de Nederlandse slagers een 4-daagse culinaire reis, met een cultureel tintje, naar Baskenland  georganiseerd en begeleid.

 

In maart fantastische 5-daagse groepsreis voor 30 personen naar Zuid-Afrika mogen organiseren! Van Kaap de Goede Hoop tot pinguïns spotten en van safari tot vliegen met helicopters.